Vlierhoeve
Logo Logo

Bouw is gestart!

Op donderdag 15 juni is het officiële startsein gegeven voor de bouw van 52 woningen in de tweede fase van het project Vlierhoeve en 108 appartementen in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein.

Lees verder

Wat waren fase 1 en 2 van Vlierhoeve en ParKant een succes. Helaas is er momenteel geen nieuw aanbod beschikbaar.

Lees verder

De gevelbeelden

Donderdag is het zover dan gaan de laatste 20 woningen in ParKant in verkoop. De gevelbeelden van deze 20 woningen kunnen wij alvast laten zien!

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? En: ligt het huis aan een doorgaande straat? Alle nieuwbouwwoningen van de tweede fase (bouwnummer 33 t/m 52) staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Vanwege het grote succes van de vorige fase in Vlierhoeve starten we vanaf donderdag 19 januari met de verkoop van de laatste 20 nieuwbouwwoningen in Vlierhoeve ParKant. In dit nieuwsbericht vertellen wij je over de verkoopprocedure.

Lees verder

Maandagavond 21 november vierden wij de start verkoop van de eerste 32 woningen in ParKant.

Lees verder

Start bouw fase 1

Op maandag 31 oktober is het startsein gegeven voor de bouw van de eerste 50 woningen in het project Vlierhoeve in Nieuwegein.

Lees verder

Vlierhoeve krijgt een vervolg! Vlierhoeve fase 2 heet ParKant. De eerste 32 woningen gaan 21 november in verkoop!

Lees verder

Je eigen leefkeuken!

De keuken helemaal jouw thuis. De woningen van de volgende fase van Vlierhoeve zijn voorzien van een prachtige Siematic keuken.

Lees verder

Bij Vlierhoeve fase 1 lag de focus op het wonen aan het water. Het thema van fase 2 is wonen in het park. De 52 woningen van fase 2 hebben een extra speciale toevoeging, een veranda!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?