Vlierhoeve
Logo Logo

Alle voorzieningen die je nodig hebt

Een verborgen wijk met een groot voordeel: je bent zo in Utrecht!  Ook ligt Vlierhoeve aan het eind van de Merwede Kanaalzone, een hotspot in ontwikkeling. In omliggende wijken zijn alle dagelijkse voorzieningen die je nodig hebt. Wat een ideale locatie.

Alles om de hoek

Je dagelijkse boodschappen doe je in de buurt, waar je ook voorzieningen als een dokter en de apotheek hebt. Op de fiets ben je zo in Cityplaza, het stadscentrum van Nieuwegein. Hier kun je naar hartenlust shoppen, een hapje eten of gezellig een drankje drinken.

Scholen

In de naastgelegen wijken Zuilenstein, Galecop en Batau zijn genoeg basisscholen te vinden. Op steenworpafstand vind je het Anna van Rijn College, een openbare school voor het voortgezet onderwijs en het ROC Midden Nederland.

Winkels en horeca

De tramhalte grenst direct aan Vlierhoeve. In 6 tramminuten ben je in het shoppingcenter Cityplaza van Nieuwegein en in een kwartier sta je in de binnenstad van Utrecht. In de omliggende wijken zijn diverse voorzieningen voor dagelijkse boodschappen. 
De nieuwe hotspot; de Merwede Kanaalzone ligt direct aan je voeten, voor een goede kop koffie of een lekkere ruimte om te werken op je laptop.

Recreatie

In de buurt zijn verschillende leuke speeltuintjes, maar het hoogtepunt is toch wel speeltuin De Blokhoeve. Hier kunnen kinderen volop klimmen en klauteren op de uitdagende speeltoestellen. De straten in Vlierhoeve zijn ontworpen als woonerf. Daardoor hebben de kinderen, naast alle speelplekken in de wijk, ook rondom huis heerlijke speelruimte.

Sport

Nieuwegein en in het bijzonder de wijk Vlierhoeve staat bol van de sportvoorzieningen. Een  tennis-, atletiekbaan en zelfs een klim- en bowlinghal op steenworpafstand. Daarnaast zijn de plaatselijke voetbalvereniging J.S.V en bijvoorbeeld hockeyvereniging M.H.C.N. dichtbij. 
Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden voor de duursporter; lekker rennen langs het kanaal of op je racefiets een rondje naar de Pyramide van Austerlitz, het kan allemaal!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?